Moonwell's tmi
Huppionmäenkatu 6 A 7
33720 Tampere

Otathan ensisijaisesti yhteyttä sähköpostitse.
putiikki@moonwells.fi


Voit myös soittaa klo 09-16*
044-7707799
Jos emme ehdi vastaamaan, lähetä tekstiviesti / Whatsapp viesti / ääniviesti,  niin soitamme sinulle takaisin. Muussa tapauksessa soita myöhemmin uudelleen.

* Sekä tiistaisin ja torstaisin 18-20 ja avoimien ovien sunnuntaisin 12-14.AJO-OHJEET

Putiikin osoite on Huppionmäenkatu 6 a 7. Löydät helposti paikalle, kun kirjoitat Google Mapsiin suoraan Moonwell's tmi. Pelkkä osoite ei välttämättä löydy karttapalvelusta. Matkan varrelta voit bongata myös Talliosake-kylttejä, joiden avulla löydät perille.

Putiikki sijaitsee Talliosakkeilla, toisen ja kolmannen rakennuksen välissä.

Moottoritieltä (E12) Helsingin suunnasta tullessa poistu Sääksjärvi/Hervanta rampista ja käänny oikealle. Tampereen suunnalta tullessa poistu rampilta ja käänny vasemmalle. Jatka tietä n. 8km, vasemmalle kääntyy Huppionmäenkatu.

Moottoritieltä (E63) poistu Hervannan rampista ja jatka Hervannan valtaväylä loppuun saakka ja käänny vasemmalle. Jatka n. 2km, vasemmalle kääntyy Huppionmäenkatu.

Kaukajärven kautta pääsee näppärästi, kun ajat Juvankatua aina Annalan K-marketille (ent. Siwa) asti. Käänny oikealle Ruskontielle ja aja suoraan n. 2km. Mäen päällä oikealla Talliosakkeet, Huppionmäenkatu kääntyy oikealle.

TLK busseilla pääset perille linjalla 3B. Jää pois päätepysäkillä "Hytinaukio". Palaa takaisin Ruskontien suuntaan ja kulje alikulun kautta alueen toiselle puolelle. Edessäsi siintää Talliosakkeet.

PYSÄKÖINTI

Putiikin oven vasemmalla puolella on YKSI pysäköintipaikka.
Voit ajaa tähän, mikäli noudat tilausta. Paikan ollessa varattu TAI noutaessasi eläimiä / viipyessäsi pidempään, jätäthän ystävällisesti autosi kadun varteen. Rakennuksen piha on pieni ja ahdas.

Otathan ystävällisesti huomioon myös muut Talliosakkeilla asioivat ja jätät autosi aina Putiikin eteen tai kadulle.