Tue suomalaisia yrittäjiä -kampanja

KAMPANJA PÄÄTTYNYT


Tämä kategoria on kampanja, joka on voimassa LOKAKUUN 2018. Ensimmäisellä viikolla pyrimme saamaan kaikki tuotteet lisättyä. Viimeinen tilauspäivä on 31.10.2018.

Tuotteiden toimitusaika riippuu tilausten määrästä yhteensä. 
Alustavasti teemme tilaukset eteenpäin maahantuojalle kuukauden aikana kahdesti, 15.10 (jolloin kuorma saapuu samalla viikolla) ja 31.10 jolloin kuorma saapuu marraskuun ensimmäisellä viikolla. Mikäli tilauksia tule paljon, lisäämme kuormien määrää.


Kampanjan alkuperä
Kampanjan alkuperä on Putiikin omistajan omassa päässä pyöritelty kampanja joka haastaa ulkomaalaiset nettikaupat. Seuraamme paljon eri eläinryhmiä ja niissä usein törmää siihen, että ostetaan tuotteita ulkomailta netistä. Suurimmaksi osaksi syynä on halpa hinta. Monelle raha ratkaisee ja siinä tilanteessa tulee ostettua luonnollisesti mistä halvalla saa.

Tämän kampanjan tarkoituksena on antaa mahdollisuus ostaa Suomesta, suomalaiselta yritykseltä halvemmalla hinnalla. Ostajalle annetaan mahdollisuus maksaa lisämaksu tuotteisiin ja se on jokaisessa tuotteessa erikseen alasvetovalikkona. Nyt on siis mahdollisuus valita itse, miten paljon haluaisit tuotteiden maksavan. Mielellämme laittaisimme tuotteiden hinnaksi puhtaan nollan ja myisimme kaikki tuotteet asiakkaan valitsemalla hinnalla mutta pienyrittäjänä se on valitettavasti mahdotonta.


Muutama sananen suomalaisesta yrittäjyydestä
Suomalaiselta yritykseltä ostaessasi myös verot maksetaan Suomeen, joten tuet ostaessasi myös meitä ihan kaikkia verojen muodossa. Verojen lisäksi tuet paljon erilaisia yrityksiä saman polun sisällä (kuten vuokratilat, sähkö, pakkaukset, valmistajat, kuljetukset ynnä muut) sekä tietenkin tuet samalla suomalaista pienyrittäjää. Jokainen tilaus käsitellään Putiikissa aina tilauskohtaisesti, ei ns. liukuhihnalta. Jokainen pienikin tilaus tuo hymyn yrittäjän kasvoille, jonka työpäivät usein venyvät ja paukkuvat pitkälle iltaan.

Moni pienyrittäjä joutuu nykyään koville tai jopa lopettamaan toimintansa asiakaskunnan siirtyessä ulkomaille. Tilanne on huolestuttava ja kasvaa vuosittain. Mitä itse tekisit, jos lemmikkisi ruoka loppuisi kesken kaiken ja ainoa mahdollisuus olisi odottaa tilausta ulkomailta? Putiikki toivoo, että kampanjan myötä asiakkaat oppisivat arvostamaan myös kotimaista yrittäjyyttä. Olipa sitten kyseessä minkä alan yritys tahansa.


Tuotteiden ostaminen kampanjan aikana
Kaikki tuotteet myydään mahdollisimman pienellä hinnalla kampanjan ajan, joten näissä tuotteissa ei juurikaan ole yrittäjälle katetta. Tuotteen katteesta (eli ostohinta - myyntihinta) yrittäjä maksaa esimerkiksi myymälänsä vuokran, sähköt, kuljetuskustannukset, verot ynnä muut. Se, mitä näiden jälkeen "jää", on yrittäjän "palkka" eli millä pitäisi elää.

Kampanjan aikana jokaisessa tuotteessa on erikseen mahdollisuus lisätä hintaan lisämaksu. Nyt asiakas pystyy valitsemaan valmiista valikosta itse sen summan, millä hinnalla tuotteen haluaisi ostaa.

Kategorioita löytyy kolme: koirille, kissoille ja jyrsijöille (+kanit).

Sosiaalinen media
Teemme kampanjan aikana muutaman päivityksen Facebook & Instagram tileille koskien kampanjan etenemistä sekä mahdollisia lisämaksuja. Lisäksi teemme yhteenvedon kampanjan päätyttyä. Missään päivityksessä ei ole tietoja yksittäisestä tilauksesta.

Jos haluat tehdä vielä enemmän, voit jakaa kampanjaa sosiaalisessa mediassa. Voit jakaa suoraan Facebook & Instagram päivitystä tai suoraan kampanjan sivua. Suosittelemme, että jaat suoraan tämän sivun linkin (etkä kategorioiden omia linkkejä) jolloin tieto kampanjasta pysyy helpommin nähtävillä.KAMPANJA PÄÄTTYNYT