RAPUNZEL

57 Tuotetta

Rapunzel ruoat ovat...

...juuri tietylle lajille suunniteltuja,

Kaikilla lajeilla on omat vaatimuksensa, joten mitään "yleisjyrsijäseosta" ei yksinkertaisesti voi olla olemassa - vaikka marketeissa tällaisia myydäänkin. Näillä sivuilla esiteltyjen seosten lisäksi voin asiakkaan toivomuksesta tehdä melkein mitä vain, eivätkä räätälöidyt ruokaseokset yleensä ole juurikaan tavanomaisia kalliimpia. Mikäli kaipaat jotain erityistä lemmikeillesi tarjoamani valikoiman ulkopuolelta, ota yhteyttä!

...maistuvia,

Jokainen ruokaseos on kehitetty mahdollisimman hyvin kohdelajinsa ruokailumieltymyksiä vastaavaksi, mikä minimoi ruoan hukan.

...väri- ja säilöntäaineettomia,

Laboratoriotutkimukset hiirillä ovat osoittaneet väriaineiden lisäävän kasvainriskiä. Rapunzel ruoissa ei myöskään ole keinotekoisia säilöntäaineita (BHA/BHT). Väriaineet ovat lemmikkien ruoissa täysin turhia ja niitä lisätään ruokiin ainoastaan ostajan - ihmisen - silmäniloksi. Värikäs ruoka harhauttaa monet uskomaan ruoan olevan monipuolista, vaikka totuus saattaa olla aivan päinvastainen. Ruokien myynti-iän pidentäminen keinotekoisilla säilöntäaineilla ei ole eläinten parhaaksi. Eläinten kannalta paras vaihtoehto on saada aina mahdollisimman tuoretta ruokaa.

...ravitsevia,

Terve massakkuus ei koostu rasvakudoksesta, vaan lihasmassasta. Sopiva ja hyvälaatuinen ravinto on riittävän liikunnan lisäksi lihasmassan kehittymisen edellytys. Oikein annosteltuina Rapunzel ruoat pitävät lemmikkisi hyväkuntoisena ja juuri sopivassa massassa. Muistathan antaa lemmikillesi riittävästi liikuntamahdollisuuksia antamalla sen liikkua myös häkin ulkopuolella ja tarjoamalla sille häkkiin kiipeilyvirikkeitä.

...monipuolisia,

Vankeudessa pidettävän eläimen yksi tärkeimpiä virikkeitä on ruoka. Tästä syystä toimintaperiaatteeseeni kuuluu tarjota ruokaseoksia, jotka ovat mahdollisimman monipuolisia. Vapaina luonnossa eläimet hyödyntäisivät valtavan laajaa valikoimaa erilaisia ravinnonlähteitä, ja uskon että lemmikkimme voivat paremmin kun monipuolisuus pidetään niiden ruokinnan tavoitteena.

...ja edullisia!

Vertaa itse ruokien hinta-laatusuhdetta muihin markkinoilla oleviin.

Moonwell's jyrsijäkasvatus on käyttänyt Rapunzelia pääravintona jo tuotteen alkuajoista lähtien, eli yli kymmenen vuoden ajan!


ISOT TILAUKSET

Suosittelemme tilaamaan isommat tilaukset (yli 10kg säkit) ennakkoon. Putiikkiin saapuu joka kuormasta pieni erä ruokia mahdollisimman laajasti eri eläinlajeille, joten isommat erät kannattaa tilata ennakkoon. Isomman säkin kerralla ostamalla säästät myös rahaa. 

Säkkikoot: 1kg, 2kg, 5kg, 10kg ja 20kg.

HUOM
Uusin erä saapunut la 05.01.2019. Valitettavasti valmistajalla olevien tuotepuutoksien vuoksi ei tällä hetkellä saada pelletitöntä versiota ruoista. Putiikista sekä NettiPutiikista myöhemmin (laitetaan nettiin ma 07.01.2019) alelaarin puolelta löytyy vielä muutamia pelletittömiä ruokia PE päiväyksellä 22.01.2019. Oikein säilytettynä ruoka on PE-päiväyksenkin jälkeen täysin käyttökelpoista. Ale-ruoista saat 25% alennusta.

  • Näkymä
17,50 €
8,00 €
49,90 €
4,00 €
29,90 €
19,90 €
10,00 €
5,00 €
Uusi
Rapunzel Okamix 1kg
5,00 €
17,50 €
8,00 €
49,90 €
4,00 €
29,90 €
19,90 €
9,90 €
59,90 €
5,00 €
34,90 €
17,50 €
8,00 €
49,90 €
4,00 €
29,90 €