Yllätyslaatikot

3 Tuotetta

Yllätyslaatikko on ihana, nimensä mukaisesti yllätys lemmikillesi tai vaikka kaverisi lemmikille lahjaksi.
Yllätyslaatikoiden sisältö vaihtuu kuukausittain, jokaiselle kuukaudelle on omansa. Yllätyslaatikoissa on huomioitu myös sesongit ja vuodenajat, kuten ystävänpäivä, kevät, joulu jne. Yllätyslaatikoiden sisältöä ei kerrota etukäteen :)

KOLME KATEGORIAA
Yllätyspaketit on jaettu kolmeen eri kategoriaan:

Jyrsijät (marsut, hamsterit, hiiret, gerbiilit ym.)
Kanit (tämä paketti käy myös marsuille)
Viljaton (tämä paketti sisältää viljattomia herkkuja)

KOLME KOKOA

S -koko, 20,00€.  Yllätyslaatikko sisältää:
- Herkkuja 2-6 pakettia

M -koko 30,00€. Yllätyslaatikko sisältää:
- Herkkuja 2-6 pakettia
- Ruokapussin
- Pienen virikkeen

L-koko 40,00€. Yllätyslaatikko sisältää:
- Herkkuja 2-10 pakettia
- 1-2 ruokapussia
- 1-2 virikettä

Kaikki Yllätyslaatikot on kasattu niin, että tuotteiden summa ylittää yhdessä 20,00€ summan. Eli ostamalla Yllätyslaatikon, säästät myös rahaa!

TILAAMINEN

Yllätyslaatikko tilataan omana tuotteena, tästä kategoriasta. Voit valita Yllätyslaatikoita useamman, mutta saman eläinkategorian saman kokoinen paketti on aina kun sen ostaa saman kuukauden aikana. Tuotteet yllätyspaketteihin vaihtuvat aina kuukausittain.
Voit tehdä kahden ja kolmen kuukauden "kestotilauksen" jolloin Yllätyslaatikko lähetetään sinulle automaattisesti kuun vaihduttua.

Kuukauden Yllätyspaketteja pystyy tilaamaan vain kuluvan kuukauden sisällä, kuun viimeiseen SUNNUNTAIHIN saakka. Tämän jälkeen jätetty tilaus koskee seuraavan kuukauden Yllätyslaatikkoa.


Mikäli Yllätyslaatikoiden tuotteet loppuvat jonain kuukautena kesken, on Putiikilla oikeus vaihtaa tuote toiseen vastaavaan. Huomioithan, että Yllätyspaketin paino on vain arvio. Paketin ollessa painavampi, maksamme mahdolliset lisäkulut toimituksessa.

  • Näkymä