Hurja -raakaruoat

KOTIMAINEN HURJA


VARASTOSALDO
Hurjan tuotteilla on usein varastosaldona 0. Tuotteet ovat kuitenkin tilattavissa etukäteen aina, tuotteen varastosaldosta riippumatta. Näin toimimalla tuotteet eivät odota ostoa pakastimessamme kuukaudesta toiseen, vaan saat aina mahdollisimman tuoretta lihaa. 

EDULLISESTI ENEMMÄN
NettiPutiikissa myydään tuotteita kappaleittain tai laatikoittain.
Jos haluat tilata useamman laatikon kerralla, pyydä tarjous lähettämällä sähköpostia putiikki(at)moonwells.fi

TUORETTA
Pyrimme myymään asiakkaillemme aina mahdollisimman tuoretta Hurjaa. Kun tilaat koko laatikon, haemme sen vasta silloin valmistajalta. Näin saat tuotteesi mahdollisimman tuoreena ja pitkällä päiväyksellä. Myös pakastintilamme on rajallinen emmekä voisi mitenkään pitää näin laajaa kirjoa pakastimessa kokoaikaa.

NOPEA TOIMITUS
Toimitus/nouto 1-3 vrk sisällä* laskun suorittamisesta.
Muista tilauksista poiketen, voit noutaa Hurjan tilauksia myös arkipäivisin ennen klo 16 sopimuksen mukaan.

Toimitusvaihtoehdot: kuljetuskierros & kotiinkuljetus. Ilmainen kotiinkuljetus alueille 33710 & 33720.
Kuljetamme tuotteet kuljetuskierrosten & kotiinkuljetusten aikataulujen mukaisin parillisen viikon tiistaina klo 18-21. Saat viestin puhelimeesi ennen auton saapumista parkkipaikallesi.

EMME POSTITA HURJAN TUOTTEITA!


HUOM
Joidenkin tuotteiden hinta on asetettu kilottain, kuten esimerkiksi luiden ja rustojen. Pakkaukset ovat valmiiksi tehty eri kokoisiksi valmistajalla ja siksi kilomäärän kohdalla näiden tuotteiden otsikossa lukee "noin". Hinta määräytyy lopullisen painon mukaan, + - 200g.
Mikäli tuotteen paino menee tämän rajan yli, otamme sinuun ensin yhteyttä. Pyrimme kuitenkin aina siihen, että paino on mahdollisimman lähellä annettua painoa.

Lue lisää HURJAn tuotteista ja raakaruokinnasta Hurjan sivuilta:
http://www.hurjabarf.fi/barffaus/


*toimitusaikaan vaikuttaa tuotteen saatavuus valmistajalta.