Anun Hätäkissalan kampanja

5 Tuotetta

Putiikki järjestää Anun kissoille ruoka- ja hiekkakeräyksen. Kampanja on voimassa joulukuun 2019 loppuun saakka. Voit osallistua jo yhdellä eurolla!

Pohjanmaalla Isossakyrössä asustava Anu Lehtiö pyörittää kissojen hätäkissalaa yksin kotonaan. Auttaminen tulee suoraan sydämestä, sillä tällä hetkellä Anu hoitaa kotonaan kodinhoidontuella kissojen lisäksi pientä lastaan. Eläinsuojelutyö on aina ollut osa Putiikin toimintaa, joten nyt joulunalla päätimme tehdä kampanjan Anun Hätäkissalalle.

Ruokaa ja hiekkaa kuluu päivittäin paljon! Tällä hetkellä Anulla on 15 hoidokkia, joista kuusi jää Anun luokse pysyvästi. Uusia tulokkaitakin on jo odottamassa. Tänä vuonna kissoja on ollut yhteenä nelisenkymmentä ja viimeisen neljän vuoden aikana toista sataa kissaa.
Anu tekee yhteistyötä myös Vaasanseudun Eläinsuojeluyhdistyksen kanssa, joiden kautta hänellä on myös kotia etsiviä kissoja. "Nyt haaveena on rakentaa autotalliin lisätilat muutamalle kissalle, jotta pystyn ottamaan enemmän kissoja vastaan" Anu kertoo tulevaisuuden suunnitelmistaan.

Iltalehden uutinen
Pohjankyrön uutinen 
YLEn uutinen

Putiikki järjestää Anun kissoille ruoka- ja hiekkakeräyksen. Kaikki 15.12 mennessä saapuneet tilaukset pakataan ja lähetetään viikolla 51 että tuotteet ehtisi ennen joulua perille. Kampanja on kuitenkin voimassa joulukuun 2019 loppuun saakka ja loput tuotteet toimitetaan vuoden vaihteen jälkeen. Putiikki toimittaa kerätyt ruoat ja hiekat hätäkissalalle, maksat vain ruoista ja tuotteista.

Kampanjassa on mukana kissojen ruokia kolmelta eri tuotemerkiltä, alkaen yhdestä 100g pussista. Näin voit osallistua tärkeään kampanjaan jo eurolla!

Mukana olevat ruoat:
Animonda Rafine 100g märkäruokapussi 1,00€ / 12x 100g 10€
Applaws 400g kuivamuonapussi 3,50€
Miamor 12x 100g lajitelmapakkaus 5,90€

Kampanjan selkeyttämiseksi tuotteet ovat valikoimassa ilman makuja. Putiikki valitsee yhdessä Anun kanssa tarkemmat maut ja esimerkiksi seniorien ja kissanpentujen ruokatarpeen ostetuista tuotteista. Näin tuotteet ovat juuri niitä, mille on suurin tarve. Koska Putiikki on kotimainen ja luotettava,  kampanjan päätyttyä Anu saa nähdäkseen raportit myydyistä tuotteista. Päivitämme tilannetta Anulle sekä Facebookissa kampanjan aikana.

Sekä hiekka
Vadigran paakkuuntuva kissanhiekka 12kg / Baby powder / aktiivihiili / extreme strong


Helppo osallistua
Valitse haluamasi tuote ja määrä, lisää ne ostoskoriisi ja siirry kassalle.
Toimitusvaihtoehtoa sinun ei tarvitse valita, kampanjan tuotteisiin on merkattu sähköinen toimitus.
Vahvista maksamalla tilaus
Valmista :) Kiitos tuestasi!

Tästä kuvaparista näkee hyvin, millainen muutos kissassa saadaan parissa kuukaudessa aikaan. Oiva -kissa oli lopetusuhan alla, kun Anu toi sen kotiinsa.

  • Näkymä
14,90 €
3,50 €
10,00 €
1,00 €