Essential

29 Tuotetta

ESSENTIAL-sarja sisältää kahdeksan viljatonta ruokaa, koiran eri elämänvaiheisiin ja tarpeisiin.
ESSENTIALilla on myös maistuvia herkkuja, jotka sopivat koiran palkitsemiseen, koulutukseen ja herkkuhetkiin. Kesällä 2018 valikoimaamme saapuu ESSENTIAL herkut!

ESSENTIAL-ruuat sisältävät koiran anatomisen tarpeen mukaan 65 % tuoretta ja kuivattua lihaa, kalaa, kanaa ja kananmunaa, 35 % kasviksia, marjoja, siemeniä, yrttejä, hedelmiä, vitamiineja ja mineraaleja. Täysin tuoreiden proteiininlähteiden ravintoarvot säilyvät ruuassa sen matalan, korkeimmillaankin vain 90°c valmistuslämpötilan ansiosta. 

ESSENTIAL-koiranruuan taustalla on näkemys, että laadukas ruoka saa koirasi täyden potentiaalin esiin – vakaana käytöksenä ja optimaalisena terveytenä.

Tutustu, ihastu ja liity laumaan!

ESSENTIAL-koiranruuan taustalla on näkemys, että laadukas ruoka saa koirasi täyden potentiaalin esiin – vakaana käytöksenä ja optimaalisena terveytenä. ESSENTIALin raaka-aineet ja niiden koostumus ovat aivan omaa luokkaansa. ESSENTIAL-ruoka sisältää koiran anatomisen tarpeen mukaan 65 % tuoretta ja kuivattua kanaa, ankkaa, kalaa ja kananmunaa, 35 % kasviksia, marjoja, siemeniä, yrttejä, hedelmiä, vitamiineja ja mineraaleja. Täysin tuoreiden proteiininlähteiden ravintoarvot säilyvät ruuassa, koska se valmistetaan korkeimmillaankin vain 90 asteessa.

BOF (Behavioural Optimised Food)- periaatteen mukaan ESSENTIAL-ruoka on kehitetty vastaamaan koirien luonnollista ruokavaliota. ESSENTIAL-ruoka varmistaa koiran sokeritasapainon säilymisen tasaisena. Ruuan korkea lihapitoisuus stimuloi koiran aisteja ja alhaisessa lämpötilassa valmistettu ruoka säilyttää ravintoarvonsa loistavasti ja koira pystyy hyödyntämään ne optimaalisesti. Marjat, siemenet ja yrtit jäljittelevät saaliseläimen vatsalaukkua ja sen sisältöä. Nappuloiden koko ja koostumus takaavat sen, että ruoka joudutaan pureskelemaan ennen kuin se niellään.

TOIMITUS

Tuotteen ollessa uusi, teemme tilaukset maahantuojalle kahdesti kuussa, joka kuun 15. päivä sekä kuun viimeinen päivä. Mikäli jokin tilaamistasi tuotteista on maahantuojalta loppu, otamme sinuun yhteyttä antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

  • Näkymä
5,00 €
8,00 €
25,00 €
8,00 €
65,00 €
25,00 €
65,00 €
25,00 €
65,00 €
2,50 €
5,00 €
5,00 €
25,00 €
65,00 €
25,00 €
65,00 €
5,00 €
5,00 €
2,50 €
5,00 €
25,00 €