Nutrin Complete Degu & Chinchilla 400g

Nutrin
Nutrin Complete Degu & Chinchilla 400g
Nutrin Complete Degu & Chinchilla 400g
5,90 €
Sisältää alv. 14.00 %
Määräalennus
Alennusprosentti
+ 2 kpl
5%
Saatavuus 5 kpl
Toimitusaika 1 - 7 työpäivää


ELINVOIMAA
Monipuolinen ruoka, joka sisältää suuren määrän erilaisia ainesosia, jotka tarjoavat laajan kirjon aineita niiden luonnollisessa muodossa, jotka yhdessä lisien (vitamiinit, mineraalit, aminohapot, lesitiini, inuliini) kanssa muodostavat perustan terveelle ja sujuvasti toimivalle keholle.
KOSKEMATTOMUUS
Prebioottinen sisältö, valmistusmenetelmä, lasketut ainesosat sekä erilaisten kuitujen ja vitamiinien yhdistelmät toimivat yhdessä estääkseen suoliston ongelmat, joiden terveys on pohjana kehon toimivalle puolustusjärjestelmälle.
KUITUPITOISUUS
Ravinteet ovat helpommin saatavilla ruuansulatusentsyymien osalta joka taas lisää niiden sulavuutta, parantavat rehun sulavuutta ja vähentävät kehon rasitusta. Verrattuna muihin ruokiin, päivittäinen annos on pienempi.


YRTIT
Tämä ainutlaatuinen resepti sisältää vähintään 5% viisi eri lajia (kamomilla, mäkikuisma, keittobanaani, minttu, korte). Tämä ei ole pelkästään niiden maun tai aromin kannalta, vaan myös niiden ruokavalio-ominaisuuksien ja koska ne sisältävät merkittävän määrän biologisesti vaikuttavia aineita, jotka rehuissa vaikuttavat merkittävästi eläimen terveyteen ja hyvinvointiin.
OPTIMAALINEN TURKKI
Ainesosien vähäiseen rasvaan on lisätty rypsiöljyä, omega-6: n ja omega-3-rasvahappojen optimaalisella suhteella.


Ainekset
Kasvialkuperää olevat tuotteet, viljat, hiivat, kasvialkuperää olevat proteiinit, mineraalit, vihannekset, öljyt ja rasvat.

Analyyttiset ainesosat
Proteiini 15%
Kuitu 19%
Rasva 3%
Tuhka 7%
Kalsium 0,9%
Fosfori 0,6%.

Rehun lisäaineet / kg: Vitamiinit: A-vitamiini 10000 IU, D3-vitamiini 1100 IU, C-vitamiini 200 mg, E-vitamiini 40 mg.
Hivenaineet: Mn (mangaanioksidi) 90 mg, Fe (ferrosulfaattimonohydraatti) 70 mg, Zn (sinkkioksidi) 50 mg, Cu (kuparisulfaattipentahydraatti) 8 mg, I (kalsiumjodaatti) 0,5 mg, Co (kobolttisulfaattiheptahydraatti ) 0,3 mg, Se (3b8,12) 0,3 mg.
Aminohapot: L-lysiini 6 g, DL-metioniini 2 g. Emulgointiaineet: lesitiini 5 g.
Eläinjalostustekniset lisäaineet: FOS (inuliini) 2 g, Yucca Schidigera 1 g.


Ruokintaohjeet
Nutrin Complete Rabbit Vegetable Aikuisten rehu on suunniteltu chinchilloille. Vaihtaessasi ruokaa toiseen merkkiin, tee vaihdos hitaasti ja lisää uutta ruokaa aluksi vanhan joukkoon.

Paino:
400 g
Arvostelut 0 arvostelua