Jyrsijöiden joulukalenteri, viljaton

JR
Jyrsijöiden joulukalenteri, viljaton
Jyrsijöiden joulukalenteri, viljaton

Suosittu joulukalenteri on jälleen täällä!

14,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Määräalennus
Alennusprosentti
+ 2 kpl
5%
Saatavuus -3 kpl
Toimitusaika 7 - 21 työpäivää

JR Joulu pieneläimen viljaton joulukalenteri 360g 

Täysin viljattomat terveelliset ja maistuvat herkut kaikille jyrsijöille joulun 

odotukseen, sisältää 24 herkkua (7 erilaista). Erityinen yllätys joulupäivälle. 

Nyt myös lemmikkisi voi nauttia maukkaita joulun herkkuja. ?JR Viljattoman? joulukalenterin kanssa, täysin viljaton, terveellinen välipala joka päivä koko joulunodotuksen ajan. Kalenteri on täytetty vain luonnollisilla viljattomilla herkuilla, se ei ole vain täydellinen täydentävä viljaton herkku kaikille pieneläimille, mutta sopii hyvin myös deguille ja chinchilloille. Näin myös pieni lemmikkisi saa joulun tuntua jokaiselle päivälle. Joulupäivänä kalenterissa on erityinen herkku! 

Viljattomat sydämet sisältävät:  

Koostumus:Hernejauho, ***, heinäkasvin siemen, ruokohelpin siemen, tattari, piparminttu, porkkana, persilja, voikukka, nokkonen, hampunsiemen, pellavansiemen, fenkolinsiemen, mustan kuminan siemen, tärkki.  

Kamomillalla – kamomillan terälehti 11,1%*** 

Palsternakalla –  palsternakka 11,1%***  

Punajuurella –  punajuuri 11,1%*** 

Kehäkukalla –  kehäkukka 11,1%*** 

Kurpitsalla –  kurpitsa 11,1%*** 

Ruiskaunokilla – Koostumus:Hernejauho, heinäkasvin siemen, ruiskaunokin terälehti 6,2%, ruokohelpin siemen, tattari, piparminttu, porkkana, persilja, voikukka, nokkonen, hampunsiemen, pellavansiemen, fenkolinsiemen, mustan kuminan siemen, tärkki.  

Viljaton joulukuusi – Koostumus:Hernejauho, seljanmarja, kirjodurra, heinäkasvin siemen, ruokohelpin siemen, tattari, piparminttu, porkkana, persilja, voikukka, nokkonen, hampunsiemen, pellavansiemen, fenkolinsiemen, mustan kuminan siemen, tärkki.

Paino:
360 g
Arvostelut 0 arvostelua