Granatapet Pure Puhveli 800g

GranataPet
Granatapet Pure Puhveli 800g
Granatapet Pure Puhveli 800g
4,50 €
Sisältää alv. 14.00 %
Määräalennus
Alennusprosentti
+ 6 kpl
5%
Saatavuus 0 kpl
Toimitusaika 7 - 21 työpäivää

GranataPet suosikkiruoka puhdas puhveli sensitive on poikkeuksellinen lihasäilyke (yksi eläinproteiini) ilman viljaa, todellisille lihantuntijoille ja luo erityisen vaihtelun lajin ruokakuppiin. Puhvelin lihaa pidetään aromaattisena ja harvinaisena proteiinin lähteenä. Koostumukseen sisällytetyt granaattiomenan siemenet suojaavat soluja ja vahvistavat immuunijärjestelmää. Sen lisäksi tämä ateria sisältää lohiöljyä arvokkailla rasvahapoilla sekä vihreähuulisimpukkaa, joka luonnostaan sisältää runsaasti niveliä aktivoivia ainesosia glukosamiinia ja kondroitiinia.Sopii kaikille koirille, niille joiden "kuono on täynnä" perinteistä lihaa ja on myös erittäin suositeltavaa ruokaintoleransseihin ja -allergioihin.

  • Valmistettu Saksassa
  • Sisältää arvokkaita Omega 3 ja 6 rasvahappoja
  • Tuore lihaisa valmistus, vain kerran varovasti kypsennetty höyryssä
  • Ilman viljaa, gluteenia ja soijaa
  • Ei lisättyä sokeria
  • Ei sisällä keinotekoisia väri- ja aromiaineita  


Koostumus:

Puhvelinlihaa 70% (koostuu puhvelin lihaslihasta, -sydämestä, -maksasta, -keuhkoista, -pötsistä), lihaliemestä,  granaattiomenan siemenistä 1%  (kuivattu ja hienoksi jauhettu), kivennäisaineista, lohiöljystä 0,5%, viherhuulisimpukasta (0,1%, hienoksi jauhettu, sisältää luonnostaan runsaasti glukosamiinia ja kondroitiinia).

Ravintoainepitoisuudet:

Proteiini: 10,30 %, rasvapitoisuus: 6,80 %, raakatuhka: 2,50 %, raakakuitu: 0,50 %

Kosteuspitoisuus: 75,00 %, kalsium: 0,22 %, fosfori:     0,17 %

Ravitsemusfysiologiset lisäaineet/kg:

D3-vitamiini: 200 IE, E-vitamiini: 30mg, biotiinia (D(+)-biotiinina): 300 mcg, sinkki (sinkkisulfaattina, monohydraatti): 15 mg, mangaani (mangaani-(II)-sulfaattina, monohydraatti): 3mg, jodi (kalsiumjodaattina vedetön): 0,75mg, seleeni (natriumseleniittinä): 0,03mg


Paino:
800 g
Arvostelut 0 arvostelua