Essential Finest Lammas & Peura patukat, 3kpl

Essential
Essential Finest Lammas & Peura patukat, 3kpl
Essential Finest Lammas & Peura patukat, 3kpl
9,00 €
Sisältää alv. 14.00 %
Saatavuus 2 kpl
Toimitusaika 1 - 7 työpäivää

Kun vain äärimmäisen paras on tarpeeksi hyvää. ESSENTIAL FINEST-herkkusarja on herkkujen luksusmallisto, joka täydentää ESSENTIAL-ruokasarjan sisältöjä. Välipalapatukoiden kingi! Täydellinen herkku parhaan ystävän lellimiseen. Uniikki ja hämmästyttävä patukka, joka kirjaimellisesti vie kielen mennessään. Sisältää vapaanalaiduntavia lammasta ja peuraa.  Ilmakuivattu ja käsinvalmistettu alusta loppuun saakka Englannissa.


ESSENTIAL FINEST-herkut ovat luksusluokan herkkuja koiruuksille, jotka haluavat ja hamuavat vain parasta.  ESSENTIAL FINEST-herkut ovat myös oiva lahja karvakuonolle; syntymäpäiväksi, joululahjaksi, elämän muihin juhlahetkiin. Tai vaikka tuliaiseksi jollekin tärkeälle nelijalkaiselle ystävälle.

ESSENTIAL FINEST-herkut valmistetaan Englannissa käsin tarkoin valituista raaka-aineista. Sarjan neljä eri herkkua ovat kaikki ilmakuivattuja ja niiden valmistuminen kestää raaka-aineen saapumisesta valmiiksi nautiskeltavaan herkkuun yli viikon.

ESSENTIAL FINEST-herkut pakataan uudelleensuljettavaan pussiin. Pussin sisältö onkin vallan hurjan herkullista. Testaa ja jää koukkuun – vaikeinta on lopettaa!

Ei sisällä viljaa, ja laadukkaiden raaka-aineidensa ansiosta ruoka soveltuu myös herkimmille karvakuonoille. 


ESSENTIAL FINEST LAMMAS&PEURA-PATUKAT, 3kpl

SISÄLTÖ: lammas, peura, bataatti, glyseroli, luontainen säilöntäaine, oregano, basilika, timjami, meirami, persilja.

KOOSTUMUS: 20% proteiini, 19% vesi, 2.2% kuitu, 4.5% tuhka, 12% rasva.

Valmistettu Englannissa

Paino:
200 g
Arvostelut 0 arvostelua