TOIMITUSAJOISTA TARKEMMIN

KAIKKI tilaukset tulee olla maksettuna ennen toimitusta. Putiikissa olevat tuotteet mahdollista maksaa paikanpäällä käteisellä tai kortilla.

Näin luet tilauksen statusta:

Vastaanotettu: Tilauksesi on saapunut, odotathan tilauksesi käsittelyä.
Käsiteltävänä: Tilauksesi käsittely on aloitettu.
Odottaa lisätietoja: Olemme lähettäneet kysymyksen koskien tilaustasi sähköpostiisi ja odotamme siihen vastausta.
Odottaa maksua: Lasku lähetetään sähköpostiin 1-3vrk sisällä. Lähettämällä paluuviestinä kuvakaappauksen kuitista nopeutat käsittelyä.
Odottaa tuotteita: Tuote on loppu varastostamme. Odotamme tuotteen saapumista Putiikkiin.
Odottaa noutoa: Tilaus on valmiina ja odottaa noutoa. Olemme lähettäneet sinulle myös viestin aukioloistamme sekä ajanvarauksesta.
Valmis: Tuote on postitettu tai noudettu.

Lähetämme tilaukset eteenpäin aina mahdollisimman nopeasti, 1-7 arkipäivän sisällä. Pääsääntöisesti lähetämme tilaukset kaksi kertaa viikossa, tiistaisin ja torstaisin.


TUOTE LOPPU?
Onko tuotteen varastosaldo "0" / "ei varastossa"?
Ei hätää, tilaamme kyllä lisää! Tältä sivulta löydät lisätietoa toimitusajoista. Toimitusajat ovat kuitenkin viitteellisiä ja tuotteiden saapumiseen vaikuttaa myös esimerkiksi maahantuojan tilanne.

Jos olet tilannut aiemmin ja sinulla on esimerkiksi kuukausittainen menekki tiedossa, lähetä sähköpostia. Lisäämme sinut listalle, jolloin otamme aina tilausta tehdessä tämän huomioon ja tilaamme tuotteet automaattisesti meille varastoon.

Seuraa Facebookia, niin pysyt ajantasalla tulevista kuormista sekä mahdollisista poikkeuksista toimitusaikoihin.


TUKKU
Teemme tilaukset Suomalaiseen tukkuun joka kuukauden 15. päivä, tilaukset tulee olla perillä ennen tätä ellei toisin mainita. Kuorma saapuu meille yleensä kahden arkipäivän sisällä deadlinestä.

Jos tilauksia on paljon tai tuotteilla on kova kiire, teemme lisätilauksen kuun viimeinen arkipäivä. Jos tilauksellasi on kiire, olethan yhteydessä mahdollisimman pian.

Tukusta tilattavat tuotemerkit:
Adaptil
AK Pets
Animal Gear
Animonda
Applaws
Aptus
Arion
B&B
BecoPets
Beeztees
Canny Company
Chipsi
Christopherus
Classic
Country Pet
Danish Design
Dreamies
Feliway
Flexi
FOP
Gorgol
Happy Pet
Intersand
Jolly Pets
JR Farm
Karlie Flamingo
Katsu
Kattovit
Komodo
LifeCat
LifeDog
MC
Miamor
Millamore
N. MÖL B.V
Mörttiröpö
Nutro natural choice
Otter House
Rinti
Savic
Schmusy
Sera
Starmark
Vadigran
Versele-laga
Vetcare
Vitabalans
Ziwipeak


MAAHANTUOJAT / VALMISTAJAT
Maahantuojien sekä valmistajien tilaukset eroavat hiukan tukun tilausajoista. Pääsääntöisesti näitä tuotteita tilataan pitkin kuukautta tarpeen tullen. Toimitusaikoihin vaikuttaa maahantuojien / valmistajien varastojen tilanne.

ALTROMIN
Saamme maahantuojalta tiedon seuraavasta kuljetuksesta hyvin lyhyellä aikataululla, joten tuotteet kannattaa varata ennakkoon. Kuljetukset Putiikkiin n. 1-2krt kuukaudessa. Ilmoitamme Facebookissa seuraavista kuljetuksista, mikäli saamme tiedon ajoissa.

DOGCOPENHAGEN
Tilauksesta noin 3-7 arkipäivää.

ESSENTIAL
Tilauksen arvo yli 50€: toimitusaika noin 1-2 arkipäivää. Alle 50€: toimitusaika noin 1-2 viikkoa.

GRANATAPET
Yli 50€ tilaus: toimitusaika noin viikko. Alle 50€ tilaus: toimitusaika noin 2 viikkoa

HURJA
Hurjan tuotteet ovat noudettavissa 1-3 vrk sisällä tilauksen maksamisesta. EI POSTITUSTA!

MJAMJAM
Yli 50€ tilaus: toimitusaika noin viikko. Alle 50€ tilaus: toimitusaika noin 2 viikkoa.

PRO-NUTRITION eli PureLife & Protect
Yli 50€ tilaus: toimitusaika noin viikko. Alle 50€ tilaus: toimitusaika noin 2 viikkoa.

RAPUNZEL 
Tuotteet saapuvat meille yleensä 1-2 kertaa kuukaudessa. Saamme tiedon ajosta lyhyellä varoitusajalla, joten suosittelen ennakkotilausta. Myös yli 10kg tilaukset kannattaa tehdä ennakkoon, sillä emme tilaa kerralla kovin suurta määrää lyhyen PE- päiväyksen vuoksi.
Rapunzelien Parhainta ennen -päiväys on lyhyt (2kuukautta) joten ennakkoon tilaamalla saat varmasti tuoretta. Ilmoitamme aina Facebookissa tulossa olevasta tilauksesta, seuraa siis sivujamme. Mikäli tuote on varastosta loppu, on tilauksesi automaattisesti huomioitu seuraavassa tilauksessa.

SUPREME PETFOODS / Science Selective
Tuotteet saapuvat meille yleensä kerran kuukaudessa. Suosittelemme ennakkoon tilaamista, mikäli tuotetta ei ole hyllyssä.

Jos olet tilannut aiemmin ja sinulla on esimerkiksi kuukausittainen menekki tiedossa, lähetä sähköpostia. Lisäämme sinut listalle, jolloin otamme aina tilausta tehdessä tämän huomioon ja tilaamme tuotteet automaattisesti meille varastoon.


TUOTTEET ULKOMAILTA
Tuotteet esimerkiksi eläinpakasteet (kuten pakastekanit, marsut, hiiret..), siemenet sekä pähkinät, ruokahyönteiset (kuten sirkat, lokustit, jauhomadot..) sekä elävät eläimet.
Kuormat ajetaan noin 1-2 kuukauden välein.