TOIMITUSAJOISTA TARKEMMIN

KAIKKI tilaukset tulee olla maksettuna ennen toimitusta, MASH laskulla/osamaksulla käsitellään suoraan. Putiikissa olevat tuotteet mahdollista maksaa paikanpäällä käteisellä tai kortilla.

Näin luet tilauksesi tilaa:

Vastaanotettu: Tilauksesi on saapunut, odotathan tilauksesi käsittelyä.
Käsiteltävänä: Tilauksesi käsittely on aloitettu. Varastosaldo tarkistetaan ja tuotteet pakataan noutoa / toimitusta varten valmiiksi.
Odottaa lisätietoja: Olemme lähettäneet kysymyksen koskien tilaustasi sähköpostiisi ja odotamme siihen vastausta.
Odottaa maksua: Lasku lähetetään sähköpostiin 1-3vrk sisällä. Lähettämällä paluuviestinä kuvakaappauksen kuitista nopeutat käsittelyä.
Odottaa tuotteita: Tuote on loppu varastostamme. Odotamme tuotteen saapumista Putiikkiin. Halutessasi kysy tarkempaa toimitusaikaa.
Odottaa noutoa: Tilaus on valmiina ja odottaa noutoa. Olemme lähettäneet sinulle myös viestin aukioloistamme sekä ohjeet ajanvaraukseen.
Valmis: Tuote on postitettu tai noudettu.

Toimituspäivät TIISTAI JA TORSTAI. Eli se päivä, jolloin viemme toimitukset kuljetusyritykselle.


TUOTE LOPPU?
Onko tuotteen varastosaldo "0" / "ei varastossa"?
Ei hätää, tilaamme kyllä lisää! Tältä sivulta löydät lisätietoa toimitusajoista. Tilaukset jotka on tehty saldon ollessa 0 / - , huomioidaan automaattisesti seuraavassa kuormassa eli se ei vaadi sinulta mitään toimenpiteitä.

Jos olet tilannut aiemmin ja sinulla on esimerkiksi kuukausittainen menekki tiedossa, lähetä sähköpostia. Lisäämme sinut listalle, jolloin otamme aina tilausta tehdessä tämän huomioon ja tilaamme tuotteet automaattisesti meille varastoon.

Seuraa Facebookia, niin pysyt ajantasalla tulevista kuormista sekä mahdollisista poikkeuksista toimitusaikoihin.


VARASTON TÄYDENNYKSET

Koska yritys on pieni ja valikoimamme laaja, ei varastosta löydy kaikkia tuotteita heti. Koska valikoimamme ja verkostomme on laaja, tilataan tuotteita eri valmistajilta sekä maahantuojilta ja tästä syystä toimitusajat vaihtelevat. Jotta tietäisit suurin piirtein millaiset toimitusajat ovat, tässä hiukan lisätietoa.
Toimitusajat ovat kuitenkin viitteellisiä ja tuotteiden saapumiseen vaikuttaa myös esimerkiksi maahantuojan ja valmistajan tilanne. Mikäli tuote on maahantuojalta/valmistajalta loppu, ilmoitamme siitä sinulle.

MAAHANTUOJAT / VALMISTAJAT
Maahantuojien sekä valmistajien tilaukset eroavat hiukan tukun tilausajoista. Pääsääntöisesti näitä tuotteita tilataan pitkin kuukautta tarpeen tullen. Toimitusaikoihin vaikuttaa maahantuojien / valmistajien varastojen tilanne.

ALTROMIN
Saamme maahantuojalta tiedon seuraavasta kuljetuksesta hyvin lyhyellä aikataululla, joten tuotteet kannattaa varata ennakkoon. Kuljetukset Putiikkiin n. 1-2krt kuukaudessa. Ilmoitamme Facebookissa seuraavista kuljetuksista, mikäli saamme tiedon ajoissa.

DOGCOPENHAGEN
Tilauksesta noin 3-7 arkipäivää.

ESSENTIAL
Yli 50€ tilaukset / 2x 12kg / 4x 3kg säkkien tilaukset: noin 3 arkipäivää.
Alle 50€ tilaukset: toimitusaika noin 7-14 arkipäivää.

GRANATAPET
Yli 50€ tilaus: toimitusaika noin viikko.
Alle 50€ tilaus: toimitusaika noin 7-14 arkipäivää.

HURJA
Hurjan tuotteet ovat noudettavissa 1-3 vrk sisällä tilauksen maksamisesta. EI POSTITUSTA!

NUTRIN
Oma maahantuonti. Kuormat maahantuonnin alussa, vuonna 2019 kahden kuukauden välein, riippuen varaston tilanteesta. Voit tilata myös ennakkoon, mikäli tuote on loppunut.

RAPUNZEL
Tuotteet saapuvat meille yleensä 1-2 kertaa kuukaudessa.
Saamme tiedon ajosta lyhyellä varoitusajalla, joten suosittelen ennakkotilausta. Myös yli 10kg tilaukset kannattaa tehdä ennakkoon, sillä emme tilaa kerralla kovin suurta määrää lyhyen PE- päiväyksen vuoksi.
Rapunzelien Parhainta ennen -päiväys on lyhyt  (2 kuukautta) joten ennakkoon tilaamalla saat varmasti tuoretta. Ilmoitamme aina Facebookissa tulossa olevasta tilauksesta, seuraa siis sivujamme. Mikäli tuote on varastosta loppu, on tilauksesi automaattisesti huomioitu seuraavassa tilauksessa.

SUPREME PETFOODS / Science Selective
Tuotteet saapuvat meille yleensä kerran kuukaudessa. Suosittelemme ennakkoon tilaamista, mikäli tuotetta ei ole hyllyssä.

Jos olet tilannut aiemmin ja sinulla on esimerkiksi kuukausittainen menekki tiedossa, lähetä sähköpostia. Lisäämme sinut listalle, jolloin otamme aina tilausta tehdessä tämän huomioon ja tilaamme tuotteet automaattisesti meille varastoon.

TUKUN TUOTEMERKIT
Teemme tilaukset tukkuun kahdesti kuukaudessa. Alla olevien tuotemerkkien viimeinen tilauspäivä seuraavaan tilaukseen:
kuukauden 15. päivä & kuukauden viimeinen arkipäivä.

Adaptil
AK Pets
Animal Gear
Animonda
Applaws
Aptus
Arion
B&B
BecoPets
Beeztees
Canny Company
Chipsi
Christopherus
Classic
Country Pet
Danish Design
Dreamies
Feliway
Flexi
FOP
Gorgol
Happy Pet
Intersand
Jolly Pets
JR Farm
Karlie Flamingo
Katsu
Kattovit
Komodo
LifeCat
LifeDog
MC
Miamor
Millamore
N. MÖL B.V
Mörttiröpö
Nutro natural choice
Otter House
Rinti
Savic
Schmusy
Sera
Starmark
Vadigran
Versele-laga
Vetcare
Vitabalans
Ziwipeak


TUOTTEET ULKOMAILTA
Tuotteet esimerkiksi eläinpakasteet (kuten pakastekanit, marsut, hiiret..), siemenet sekä pähkinät, ruokahyönteiset (kuten sirkat, lokustit, jauhomadot..) sekä elävät eläimet. Voit pyytää myös pelkästään toimitusta Houten & HAMM messuilta. Tilaukset kuljetetaan noin 1-2 kuukauden välein, pääasiassa aina messujen jälkeisen viikon lopulla.

Kysy lisätietoa suoraan sähköpostilla.