Lemmikkien OMA Putiikki ASIAKASREKISTERI 24.05.2018

Moonwell's tmi on suomalainen pienyritys jonka toimintaan kuuluu eläintarvikeliike Lemmikkien OMA Putiikki (jäljempänä ”Putiikki”) joka myy lemmikkejä sekä niiden ruokia ja tarvikkeita. Tämä tietosuojaseloste koskee netissä olevaa NettiPutiikkia (kauppa.moonwells.fi)

Rekisterinpitäjä ja yhteystiedot
Moonwell's tmi
y-tunnus:2480193-7

Huppionmäenkatu 6 A7, 33720 Tampere
044-7707799

putiikki@moonwells.fi
www.moonwells.fi
http://kauppa.moonwells.fi

Kolmannetosapuolet
Luovutamme henkilötietoja logistiikka-, maksupalvelu- ja ajanvarausyhteistyoökumppaneille toiminnan mahdollistamiseksi.

Putiikin verkkokaupan alustana toimii Finqu Oy
Putiikin logistiikka www.pakettikauppa.com, Posti, DBSchenker
Putiikin maksupalvelu iZettle, Finqu, Verifone, Mash
Putiikinajanvarauspalvelu Setmore
Uutiskirjeiden lähetys MailChimp (vain sähköpostiosoite)Mitä tietoja minusta kerätään?

Verkkokaupan asiakasrekisteriin tallennetaan asiakkaan etunimi, sukunimi, katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maa, sähköpostiosoite, puhelinnumero, asioidessa kaäytetty kieli,asioidessa kaäytetty valuutta. Yritysasiakkaalta tallennetaan lisaäksi yrityksen nimi, y-tunnus ja alv-tunnus.

Lisäksi verkkokaupan tilaustietoihin tallennetaan asiakkaan tilauksen yhteydessa? antamat tiedot, kuten tilauksen tuotesisältö, maksutapa ja toimitustapa.

Ajanvaraustatehdessä sinusta tallennetaan antamasi yhteystiedot eli etu- ja sukunimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Putiikki käyttää näitä tietoja ainoastaan, mikäli otamme sinuun yhteyttä ajanvarausta koskien. Voit milloin tahansa pyytää poistamaan tietosi Setmoren ajanvarauksesta.

Putiikissa asioidessa asiakaskäynnistä ei tallenneta asiakastietoja ellei tilausta tehdä NettiPutiikin kautta.
Huomioitavaa kuitenkin on, että kortilla maksaessasi yhteystietosi siirtyvät iZettlelle. Voit tilata kuitin iZettlen kautta joko sähköpostiisi tai puhelimeesi puhelinnumeron antamalla. Jos olet jättänyt tilauksen NettiPutiikin kautta, saat kuitin kun tilauksesi on muutettu tilaan valmis. Puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi voivat olla jo valmiina asetettuna oman pankkisi kautta. Korttimaksujen palveluntarjoaja on iZettle ja heidän tietosuojaselosteen löydät täältä: www.izettle.com

Mihin henkilötietojani käytetään?

Henkilötietojasi käytetään:

-Asiakassuhteen luomiseen ja hoitamiseen
- Tilauksen toimitukseen ja käsittelyyn sekä arkistointiin
- Tilastollisiin tarkoituksiin
- Markkinointitarkoituksiin
- Uutiskirjeisiin

Asiakassuhteenluominen ja hoitaminen:
Asiakassuhde luodaan rekisteröitymällä tai tekemällä tilaus verkkokaupassa(http://kauppa.moonwells.fi)
Asiakassuhde voidaan luoda myös sähköpostitse, esimerkiksi eläimiä varatessa ennakkoon tai varaamalla ajan Setmoren ajanvarauskalenterin kautta.

Tilauksen toimitus ja käsittely sekä arkistointi:
Tilauksen toimituksen käsittely alkaa sillä, että tietosi viedään toimittajalle. Tietojasi ovat tässä kohtaa etu- ja sukunimi, osoite, puhelinnumero sekä sähköpostiosoite. Teemme tilausten palvelupyynnöt Pakettikaupan kautta ja tilaukset toimittaa perille Posti ja DBSchenker .
Tilauksen lähettämisen tai noutamisen jälkeen tilaus arkistoidaan ja se pysyy arkistossa kirjanpidollisesti vaaditun ajan.

Tilastolliset tarkoitukset
Saatamme kerätä tilastoja tehdyistä tilauksista, jolloin tiedämme esimerkiksi miten suosittu tuote on . Mikäli julkaisemme tiastoja, ne on kasattu yleisellä tasolla.

Markkinointi:
Jos olet hyväksynyt uutiskirjeen kohdassa ”tilaa uutiskirje” tai olet jättänyt sähköpostiosoitteesi ”tilaa uutiskirje”kohtaan, lähetämme sinulle uutiskirjeitä antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Mikäli haluat poistua listalta, ota yhteyttä Putiikin sähköpostiosoitteeseen putiikki@moonwells.fi

Uutiskirjeet:
Jos olet valinnut uutiskirjeet, emme silti lähetä sinulle jatkuvasti postia. Saat meiltä uutiskirjeitä maltillisesti ja voit aina halutessasi poistua listalta. Uutiskirjeet lähetämme pääasiassa MailChimpin kautta.


Tietojensäilytys
Säilytämme henkilötietojasi niin kauan, kuin se on tarpeellista rekisterin käyttötarkoitusten toteuttamiseksi. Lisäksi joitain tietoja voidaan säilyttää kauemmin niiltä osin, kuin se on tarpeen laissa asetettujen velvollisuuksien, kuten kirjanpitoa ja kuluttajakauppaa koskevien vastuiden hoitamiseksi.

Sinulla on aina oikeustarkistaa ja oikaista tietosi.
Sinulla on myös oikeus peruuttaa antamasi suostumukset sekä oikeus pyytää tietojesi poistoa.