LOMAHOITO

Oletko lähdössä lomalle ja kaipaat lemmikillesi luotettavaa hoitajaa?

Tarjolla luotettavaa ja laadukasta hoitoa lemmikillesi esimerkiksi matkasi ajan. Tulemme hoitamaan lemmikkisi kotiisi, jolloin lemmikkisi saa viettää päivänsä tutussa paikassa. Kanit ja jyrsijät ovat tervetulleita hoitoon myös Putiikiimme.

LOMAHOIDON HINNASTO

Mikäli hoitoa tarvitaan pidemmälle ajalle, sovitaan hinnasta erikseen tapauskohtaisesti. Jyrsijät ja kanit pääsevät lomahoitoon myös Putiikkiin. Paikkoja rajoitetusti, kysy lisää sähköpostilla.

HUOM! 
Käynnin pituus on 45 minuuttia. Kaikki tässä ajassa hoidettavat eläimet menevät samalla käyntihinnalla. Et siis joudu maksamaan hintaa jokaisesta kissasta / jyrsijästä erikseen .

Jyrsijät, kanit, matelijat, linnut, fretit ynnä muut

10€ / käynti
60€ / viikko

Kissat

10€ / käynti
60€ / viikko

Koirat

40€ / vuorokausi (sisältää kaksi käyntiä)
240€ / viikko

Lisämaksut hintoihin:

- Kilometrikorvaus 0,45€/km (Ilman kilometrikorvausta 33710 & 33720 alueilla)
- Pyhäkorvaus +50% ( HUOM! ei koske viikkopaketteja)

Putiikissa hoidettavien hinta määräytyy asumusten perusteella. Esimerkiksi kaksi yhdessä olevaa ja ulkoilevaa marsua on viikkohinnaltaan sama, kuin yksi kani. 

Yleiset pelisäännöt lomahoidossa

Lomahoito sovitaan aina etukäteen. Ennen hoidon aloittamista tavataan Putiikissa tai tarpeen vaatiessa asiakkaan kotona, jolloin tehdään paperillinen sopimus lomahoidosta sekä keskustellaan eläimen/eläimien hoitoon liittyvät käytännöt. Avaimet luovutetaan Putiikille.
Turvallisuussyistä avain kannattaa tulla noutamaan kotiutumisen jälkeen, mutta asiakkaan toivomuksesta se voidaan jättää myös viimeisen käynnin jälkeen asiakkaan kotiin.

Varaa aika avainten tuomiseen aukioloajat-sivulla olevaan ajanvarauskalenterin kautta.

Lomahoito maksetaan joko laskulla tai Putiikissa käteisellä / kortilla. Laskulla maksaessa ota kuitti suoritetusta laskusta mukaan / lähetä se sähköpostiin tuodessasi eläimiä. Huomioithan, että lomahoito tulee olla maksettuna ennen hoidon alkua.

Palveluun on mahdollista lisätä myös pieni yleissiivous; esimerkiksi talvella rapun harjaaminen lumesta, kukkien kastelu, postin noutaminen laatikosta jne. Näistä laskutamme erikseen.

Lemmikin hoito kotona

Peruskäynnin kesto on noin 45min. Sisältää ruokinnan sekä aktivoinnin ja silittelyn. Mahdolliset eläimen aiheuttamat sotkut siivotaan. Kissojen vessalaatikot siivotaan ja koirien kanssa tehdään lenkki. Koiran lenkkeilyaikaa voidaan tarvittaessa myös pidentää.
Viikonloppusopimuksien ja yli 2vrk sopimuksiin sisältyy namipussi! Mikäli lemmikilläsi on ruoka-aineallergia, kerro tästä etukäteen.

Peruspakettiin kuuluu yksi käynti vuorokaudessa, koirille kaksi käyntiä / vuorokausi. Käyntejä voidaan lisätä tai vähentää, pakettia voidaan muokata yhdessä juuri teille sopivaksi!

Ensimmäisen käynnin jälkeen saat raportin käynnistä tekstiviestillä.
Halutessasi raportoimme sinulle Whatsapp-sovelluksen kautta myös jokaisen käynnin/päivän jälkeen. Näin voit jatkaa lomailuasi tietäen, mitä lemmikillesi kuuluu.

Sairaus/lääkintä ei ole este. Mahdolliset käytösongelmat tulee kertoa hoitajalle, ne eivät kuitenkaan ole este hoidolle

Lemmikin hoito Putiikissa

Hoitoon kuuluu häkki/terraario, mikäli niitä on vapaana.
Putiikki tarjoaa ruoat, heinät ja tuoreruoat lomahoidon ajan. Voit kuitenkin halutessasi tuoda lemmikin omat ruoat mukanasi.
Ota mukaan juomapullo sekä pesämökki. Voit ottaa lemmikille mukaan tuttuja riepuja ja virikkeitä, jolloin lomailu vieraassa paikassa sujuu mukavammin.
Kanit ja marsut pääsevät Putiikin sisätiloissa juoksemaan päivittäin. Turvallisuussyistä emme juoksuta pienempiä lemmikkejä.

Eläimen omistaja takaa, että eläin on Putiikkiin tullessa terve. Tarpeen mukaan hoidamme myös sairaana olevia eläimiä omistajan kotona, mutta tartuntavaaran vuoksi emme ota sairaita eläimiä Putiikkiin hoitoon.


LOMAHOIDON VARAAMINEN

Lähetä sähköposti putiikki@moonwells.fi
Kirjoita viestiin tarvitsemasi hoitopäivät, eläinten laji/määrä sekä jätä yhteystietosi. 

Voit myös soittaa ja kysellä vapaita paikkoja, mutta lopulliset vahvistukset tulee lähettää sähköpostitse.


Mahdolliset peruutukset tulee ilmoittaa mahdollisimman pian, viimeistään edeltävänä päivänä. Peruuttamattomista varauksista laskutamme 50% lomahoidon hinnasta.