LOMAHOITO

Oletko lähdössä lomalle ja kaipaat lemmikillesi luotettavaa hoitajaa?

Tarjolla luotettavaa ja laadukasta hoitoa lemmikillesi esimerkiksi matkasi ajan. Tulemme hoitamaan lemmikkisi kotiisi, jolloin lemmikkisi saa viettää päivänsä tutussa paikassa. Kanit ja jyrsijät ovat tervetulleita hoitoon myös Putiikiimme.


LOMAHOIDON VARAAMINEN
Lähetä sähköposti putiikki@moonwells.fi
Kirjoita viestiin tarvitsemasi hoitopäivät, eläinten laji/määrä ja jätä yhteystietosi.

Voit myös soittaa tai lähettää whatsapp viestiä ja kysellä vapaita paikkoja. Varaukset vahvistetaan aina kirjallisesti eli sähköposti, whatsapp tai tekstiviesti.

LOMAHOIDON PERUUTTAMINEN
Jos joudut peruuttamaan jo varaamasi lomahoidon, on käytäntömme seuraava:

Hoidon alkuun vähintään 24h: ei peruutuskuluja
Hoidon alkuun alle 12h: veloitamme 50% hoidon hinnasta
Peruuttamatta jätetyistä veloitamme ensimmäisestä päivästä koko summan ja muista päivistä 50%


LEMMIKIN LOMAHOITO KOTIIN
Peruskäynnin kesto on max. 45min.
Peruspakettiin kuuluu yksi peruskäynti vuorokaudessa, koirille kaksi peruskäyntiä / vuorokausi. Käyntejä voidaan lisätä tai vähentää, aikaa voidaan lisätä ja pakettia voidaan muutenkin muokata yhdessä juuri teille sopivaksi!

Käynti sisältää:
- Ruokinta.
- Aktivointi: leikittäminen, silittely, mahdollinen ulkoilu.
- Jätöksien siivoaminen.
- Viestintä Whatsappin kautta käyntien jälkeen.

Käyntiaika sisältää ruokinnan sekä aktivoinnin ja silittelyn. Mahdolliset eläimen aiheuttamat sotkut siivotaan. Kissojen vessalaatikot siivotaan ja koirien kanssa tehdään lenkki. Koiran lenkkeilyaikaa voidaan tarvittaessa myös pidentää erikseen sopimalla. Jyrsijöiden ja kanien asumukset/aitaukset siistitään.
Palveluun on mahdollista lisätä myös pieni yleissiivous; esimerkiksi talvella rapun harjaaminen lumesta, kukkien kastelu, postin noutaminen laatikosta jne. Näistä laskutamme erikseen.

Sairaus/lääkintä ei ole este. Mahdolliset käytösongelmat tulee kuitenkin kertoa etukäteen hoitajalle.

HINNASTO

Kissat, jyrsijät, kanit, matelijat, linnut, fretit ynnä muut

10€ / käynti
60€ / viikko. Viikonloppusopimuksiin sisältyy lemmikille annettava namipussi!

Koirat

40€ / vuorokausi (sisältää kaksi käyntiä)
240€ / viikko. Viikonloppusopimuksiin sisältyy lemmikille annettava namipussi!

Lisämaksut hintoihin:

- Pyhäkorvaus +50% ( HUOM! jos hoitopäiviä on 7 tai enemmän,  ei pyhäkorvausta peritä).
- Kilometrikorvaus 0,50€/km yhteen suuntaan (Ilman kilometrikorvausta 33710 & 33720 alueilla).
- Lisäaika 5,00€ / 30min ja 10€ / tuntiLEMMIKIN HOITO PUTIIKISSA
Voit tuoda lemmikkisi hoitoon myös Putiikkiin. Lemmikin omistaja takaa, että eläin on Putiikkiin tullessa terve. Hoitolaisille tehdään terveystarkastus niiden saapuessa paikalle.

Hoito sisältää:
- Ruokinta: ruoka kuuluu hintaan (Rapunzel / Altromin / Versele-laga / Vadigran). Voit halutessasi tuoda kuitenkin oman ruoan mukana.
- Heinä
- Tuoreet kasvikset
- Lemmikin hoito päivittäin: aktivointi, silittely ja juoksentelemaan päästäminen (kanit ja marsut)


HINNASTO

10€ / asumus
Esimerkiksi kaksi yhdessä olevaa ja ulkoilevaa marsua on viikkohinnaltaan sama, kuin yksin saapuva kani.

5€ / kynsien leikkuu hoidon aikana


KÄYTTÖSOPIMUS

Lomahoito sovitaan aina etukäteen. Ennen hoidon aloittamista tavataan Putiikissa tai tarpeen vaatiessa asiakkaan kotona, jolloin tehdään paperillinen sopimus lomahoidosta sekä keskustellaan eläimen/eläimien hoitoon liittyvät käytännöt. Avaimet luovutetaan tuolloin Putiikille ellei toisin sovita.
Turvallisuussyistä avain kannattaa tulla noutamaan kotiutumisen jälkeen, mutta asiakkaan toivomuksesta se voidaan jättää myös viimeisen käynnin jälkeen asiakkaan kotiin. Lisäksi kannattaa valita yhteyshenkilö, johon hoitaja voi olla akuutissa tilanteessa yhteydessä, mikäli omistajaa ei tavoiteta.

Varaa aika avainten tuomiseen aukioloajat-sivulla olevaan ajanvarauskalenterin kautta.

Lomahoito maksetaan joko laskulla tai Putiikissa käteisellä / kortilla. Laskulla maksaessa ota kuitti suoritetusta laskusta mukaan / lähetä se sähköpostiin tuodessasi avaimia/eläimiä. Huomioithan, että lomahoito tulee olla maksettuna ennen hoidon alkua.

Lemmikin tarvitessa eläinlääkäriä lomahoidon aikana:
Mikäli omistajaa tai sovittua yhteyshenkilöä ei tavoiteta, on hoitajalla oikeus vielä lemmikki eläinlääkäriin.
Mikäli kyseessä on akuutti hätä, on hoitajalla oikeus viedä lemmikki suoraan viipymättä eläinlääkäriin. Kuluista vastaa asiakas ja Putiikilla on oikeus periä tilanteesta aiheutuvat kulut (kuten eläinlääkärille soittaminen, matkakulut).

Jos vahinko on hoitajan aiheuttama: ensisijaisesti käytetään lemmikin omaa vakuutusta. Mikäli sellaista ei lemmikillä ole, on Moonwell's tmi:llä vastuuvakuutus. Moonwell's tmi vastaa itse aiheuttamistaan palveluista lomahoidon aikana.
Moonwell's tmi ei ole vastuussa, mikäli lemmikki kuolee vanhuuttaan tai olemassa olevaan sairauteen loman aikana eikä korvaa mahdollisia sairauksia tai vahinkoja, jotka eivät ole tulleet esille hoidon aikana. Moonwell's tmi:llä on oikeus periä todelliset kulut, mikäli hoitoon tuotu lemmikki on sairas ja aiheuttaa muiden eläinten sairastumisen.

Jos lemmikki karkaa hoidon aikana, lomahoitajalla on valtuus lunastaa lemmikki löytöpaikasta ellei toisin sovita asiakkaan tai sovitun yhteyshenkilön kanssa. Jos karkaaminen on sattunut hoitajan vahingosta, Moonwell's tmi on vastuussa mahdollisista kustannuksista. Jos hoitajalla ei ole ollut mahdollisuutta vaikuttaa karkaamiseen, esimerkiksi hihnan katkeamisen tai pannasta pois pääsemisen vuoksi, asiakas on vastuussa mahdollisista kustannuksista.

Jos asiakas ei nouda lemmikkiään Putiikin lomahoidosta hoidon päätyttyä, on Putiikilla oikeus laskuttaa ylimääräisistä päivistä lomahoidon hinnan mukaisesti ja lisätä hintaan +50% päivystystaksan. Jos asiakas ei nouda lemmikkiä eikä ole yhteydessä kolmen päivän kuluessa, Moonwell's tmi:llä on oikeus viedä lemmikki/lemmikit löytöeläintaloon. Kuluista vastaa asiakas.