Moonwell's tmi
putiikki@moonwells.fi
044-7707799


Huppionmäenkatu 6 A 7
33720 TampereAJO-OHJEET

Putiikin osoite on Huppionmäenkatu 6 a 7. Löydät helposti paikalle, kun kirjoitat Google Mapsiin suoraan Moonwell's tmi. Pelkkä osoite ei välttämättä löydy karttapalvelusta. Matkan varrelta voit bongata myös Talliosake-kylttejä, joiden avulla löydät perille.

Putiikki sijaitsee Talliosakkeilla, toisen ja kolmannen rakennuksen välissä.

Moottoritieltä (E12) Helsingin suunnasta tullessa poistu Sääksjärvi/Hervanta rampista ja käänny oikealle. Tampereen suunnalta tullessa poistu rampilta ja käänny vasemmalle. Jatka tietä n. 8km, vasemmalle kääntyy Huppionmäenkatu.

Moottoritieltä (E63) poistu Hervannan rampista ja jatka Hervannan valtaväylä loppuun saakka ja käänny vasemmalle. Jatka n. 2km, vasemmalle kääntyy Huppionmäenkatu.

Kaukajärven kautta pääsee näppärästi, kun ajat Juvankatua aina Annalan K-marketille (ent. Siwa) asti. Käänny oikealle Ruskontielle ja aja suoraan n. 2km. Mäen päällä oikealla Talliosakkeet, Huppionmäenkatu kääntyy oikealle.

TLK busseilla pääset perille linjalla 3B. Jää pois päätepysäkillä "Hytinaukio". Palaa takaisin Ruskontien suuntaan ja kulje alikulun kautta alueen toiselle puolelle. Edessäsi siintää Talliosakkeet.

PYSÄKÖINTI

Putiikin oven vasemmalla puolella on YKSI pysäköintipaikka. Voit ajaa tähän, mikäli noudat tilausta. Paikan ollessa varattu TAI noutaessasi eläimiä / viipyessäsi pidempään, jätäthän ystävällisesti autosi kadun varteen. Rakennuksen piha on pieni ja ahdas.