AUKIOLOAJAT

Lemmikkien OMA Putiikki palvelee pääasiassa ajanvarauksella. Tältä sivulta löydät ohjeet koskien tilausten noutoa, eläinten noutoa sekä ostoksille tulemista.
HUOMIOI muuttuneet ajat. Torstain arki-ilta on vaihtunut keskiviikkoon tämän vuoden loppuun saakka.


PALVELEMME AJANVARAUKSELLA ("Book appointment")
Tiistaisin ja keskiviikkoisin 18 - 20
Sunnuntaisin 12 - 14

Tai erikseen sopimalla Koirapäiväkodin puolelta arkisin 09 - 16.
Jos noudat tilausta Koirapäiväkodin puolelta, ole yhteydessä sähköpostitse tai soita etukäteen. Arkipäivien aikoja ei pysty toistaiseksi varaamaan ajanvarauskalenterin kautta.

Etkö löydä vapaita aikoja? Tarvitsetko apua akuutissa tilanteessa? Ei hätää! Ota yhteyttä, yhteystiedot alempana.

HUOM
Muista vahvistaa varaus. Saat sähköpostin antamaasi sähköpostiosoitteeseen kun varaamasi aika on vahvistettu. Jos et saa sähköpostia, on varauksesi jäänyt vahvistamatta emmekä näin ollen saa tietoa varaamastasi ajasta.
Jos puhelimeesi on asetettu eri aikavyöhyke, on ajanvarauksen vahvistuksessa maininta "company time" ja se on meidän aika. Varmistathan, että tulet oikeaan aikaan :)


Book an appointment with Moonwell's tmi using SetMore


TILAUSTEN NOUTO
Kun tilauksesi on käsitelty ja sen tila on "odottaa noutoa", voit varata ajan ajanvarauskalenterista (yläpuolella) tilauksesi noutoon. Olemme pakanneet tilauksesi valmiiksi, jotta nouto olisi mahdollisimman sujuva.

ELÄINTEN NOUTO
Kun olet noutamassa meiltä ennakkoon varattuja eläimiä, tee noudosta ajanvaraus alla olevan "Book appointment" napin kautta. Eläinten nouto vain ajanvarauksen kautta varaamalla.
Valitse palveluksi eläinten nouto. 

Koska haluamme varmistaa, että eläin pääsee hyvään kotiin, ei niitä voi tulla suoraan ostamaan. Eläimestä tulee ensin keskustella sähköpostilla tai muiden viestimien kautta. Emme myy eläimiä ilman yhteydenottoa etukäteen.

Avoimien ovien sunnuntaisin EI eläinten noutoa, ellei toisin sovita.

MUUT PALVELUT
Sirutukset, kynsien leikkaukset, lomahoidon avainten tuonti, poikueiden tarkistukset ynnä muut palvelut ajanvarauksella Putiikin puolella.
Valitse ajanvarauksesta oikea palvelu, aika on laitettu valmiiksi.
Myös koirapäiväkotiin tutustumiset koiran kanssa varataan ajanvarauksen kautta.


AVOIMIEN OVIEN SUNNUNTAI
Avoimien ovien päivänä voit tulla tekemään ostoksia ilman tilaamista etukäteen. Lisäksi  Avoimien ovien päivinä löydät Putiikista tarjouksia, jotka ovat voimassa vain paikan päällä.

SEURAAVAT AVOIMET OVET:
Su 11.11.2018 klo 12-14


YHTEYSTIEDOT

Ensisijaisesti yhteydenotto sähköpostitse putiikki(at)moonwells.fi
Voit myös lähettää meille viestiä Facebookin tai Whatsapin kautta.

Puhelimitse arkisin klo 09 - 16
044-7707799
Jos emme ehdi vastaamaan, lähetä tekstiviesti / Whatsapp viesti / ääniviesti,  niin soitamme sinulle takaisin. Muussa tapauksessa soita myöhemmin uudelleen.
Emme palvele tekstiviestein.Pidätämme oikeuden aikataulumuutoksiin. Mikäli näihin aukioloihin tulee muutosta, päivitämme tiedon Facebook-sivullemme sekä tänne.