AUKIOLOAJAT

Lemmikkien OMA Putiikki palvelee pääasiassa ajanvarauksella. Ajanvarauksen tiedot löydät hieman alempaa.
Tältä sivulta löydät ohjeet koskien tilausten noutoa, eläinten noutoa sekä ostoksille tulemista. 

TILAUSTEN NOUTO / OSTOKSILLE SAAPUMINEN
Kun tilauksesi on käsitelty ja sen tila on "odottaa noutoa", voit varata ajan ajanvarauksesta tai saapua paikalle avoimien ovien päivänä. Olemme pakanneet tilauksesi valmiiksi, jotta nouto olisi mahdollisimman sujuva. 

Jos haluat tulla ostoksille, varaa aika ajanvarauskalenterista tai tule ostoksille avoimien ovien päivänä. Jos olet jättänyt tilauksen ja tulet sitä noutamaan, olet tervetullut tekemään myös lisäostoksia.

ELÄINTEN NOUTO
Kun olet noutamassa meiltä ennakkoon varattuja eläimiä, tee noudosta ajanvaraus alla olevan "Book appointment" napin kautta. Eläinten nouto vain ajanvarauksen kautta varaamalla! Avoimien ovien sunnuntaisin EI eläinten noutoa, ellei toisin sovita.

Koska haluamme varmistaa, että eläin pääsee hyvään kotiin, ei niitä voi tulla ostamaan suoraan Putiikista. Eläimestä tulee ensin keskustella sähköpostilla tai muiden viestimien kautta. Emme myy eläimiä ilman yhteydenottoa etukäteen.

MUUT PALVELUT
Sirutukset, kynsien leikkaukset, lomahoidon avainten tuonti, poikueiden tarkistukset ynnä muut palvelut ajanvarauksella. Valitse ajanvarauksesta oikea palvelu, aika on laitettu valmiiksi. Myös Koirapäiväkotiin tutustumiset koiran kanssa varataan ajanvarauksen kautta. Koirapäiväkodin tutustumisia EI avoimien ovien päivänä.

PALVELEMME AJANVARAUKSELLA ("Book appointment")
Alla olevat ajat voimassa 08.01.2019 alkaen

Tiistaisin ja torstaisin 18 - 20
Sunnuntaisin 12 - 14
Avoimien ovien sunnuntait vähintään kerran kuukaudessa. 

Erikseen sopimalla nouto mahdollista myös Koirapäiväkodin puolelta, vastapäätä Putiikkia arkisin 09 - 15.
Jos noudat tilausta Koirapäiväkodin puolelta, ole yhteydessä sähköpostitse tai soita etukäteen. Arkipäivien aikoja ei pysty toistaiseksi varaamaan ajanvarauskalenterin kautta.

Etkö löydä vapaita aikoja? Tarvitsetko apua akuutissa tilanteessa? Ei hätää! Ota yhteyttä, yhteystiedot alempana.

HUOM
Muista vahvistaa varaus. Saat sähköpostin antamaasi sähköpostiosoitteeseen kun varaamasi aika on vahvistettu. Jos et saa sähköpostia, on varauksesi jäänyt vahvistamatta emmekä näin ollen saa tietoa varaamastasi ajasta.
Jos puhelimeesi on asetettu eri aikavyöhyke, on ajanvarauksen vahvistuksessa maininta "company time" ja se on meidän aika. Varmistathan, että tulet oikeaan aikaan :)

Book an appointment with Moonwell's tmi using SetMore

AVOIMET OVET HELMIKUUSSA

10.02 sunnuntai 12-14 MUUTTOMYYNTI!
17.02 sunnuntai 12-14 MUUTTOMYYNTI!


YHTEYSTIEDOT

Ensisijaisesti yhteydenotto sähköpostitse putiikki(at)moonwells.fi
Voit myös lähettää meille viestiä Facebookin tai Whatsapin kautta.

Puhelimitse arkisin klo 09 - 16
044-7707799
Jos emme ehdi vastaamaan, lähetä tekstiviesti / Whatsapp viesti / ääniviesti,  niin olemme yhteydessä heti mahdollisuuksien mukaan. Muussa tapauksessa ota yhteyttä uudelleen.

Pidätämme oikeuden aikataulumuutoksiin. Mikäli näihin aukioloihin tulee muutosta, päivitämme tiedon Facebook-sivullemme sekä mahdollisimman pian tänne.