AUKIOLOAJAT

Lemmikkien OMA Putiikki palvelee pääasiassa ajanvarauksella. Tältä sivulta löydät ohjeet lisäksi koskien tilausten noutoa, eläinten noutoa sekä ostoksille tulemista.

TILAUSTEN NOUTO / OSTOKSILLE SAAPUMINEN
Kun tilauksesi on käsitelty ja sen tila on "odottaa noutoa", voit varata ajan ajanvarauksesta tai saapua paikalle avoimien ovien päivänä. Olemme pakanneet tilauksesi valmiiksi, jotta nouto olisi mahdollisimman sujuva.

Jos haluat tulla ostoksille, varaa aika ajanvarauskalenterista tai tule ostoksille avoimien ovien päivänä. Jos olet jättänyt tilauksen ja tulet sitä noutamaan, olet tottakai tervetullut tekemään myös lisäostoksia.

MUUT PALVELUT
Sirutukset, kynsien leikkaukset, lomahoidon avainten tuonti, poikueiden tarkistukset ynnä muut palvelut ajanvarauksella. Valitse ajanvarauksesta oikea palvelu, aika on laitettu valmiiksi. Myös Koirapäiväkotiin tutustumiset koiran kanssa varataan ajanvarauksen kautta.
Koirapäiväkodin tutustumisia EI avoimien ovien päivänä.

PALVELEMME AJANVARAUKSELLA ("Book appointment")

Tiistaisin ja torstaisin 19-21
Sunnuntaisin 12-14

AVOIMET OVET heinäkuussa: sunnuntaina 14.07

Viikolla 29: Palvelemme tilausten noudossa ajanvarauksella poikkeuksellisesti joka arki-ilta klo 17-21.


Erikseen sopimalla nouto mahdollista myös Koirapäiväkodin puolelta, vastapäätä Putiikkia arkisin 09 - 15. Koirapäiväkodin puolelta vain ennakkoon sovittujen tilausten nouto, ei shoppailua. Arkipäivien aikoja ei pysty toistaiseksi varaamaan ajanvarauskalenterin kautta.

Etkö löydä vapaita aikoja? Tarvitsetko apua akuutissa tilanteessa? Ei hätää! Ota yhteyttä, yhteystiedot alempana.

Book an appointment with Moonwell's tmi using SetMore

Muista vahvistaa varaus. Saat sähköpostin antamaasi sähköpostiosoitteeseen kun varaamasi aika on vahvistettu. Jos et saa sähköpostia, on varauksesi jäänyt vahvistamatta emmekä näin ollen saa tietoa varaamastasi ajasta.
Jos puhelimeesi on asetettu eri aikavyöhyke, on ajanvarauksen vahvistuksessa maininta "company time" ja se on meidän aika (kesäaikana UTC+3). Varmistathan, että tulet oikeaan aikaan :)


ELÄINTEN NOUTO
Kun olet noutamassa meiltä ennakkoon varattuja eläimiä, tee noudosta ajanvaraus alla olevan "Book appointment" napin kautta. Eläinten nouto vain ajanvarauksen kautta varaamalla! Avoimien ovien sunnuntaisin EI eläinten noutoa, ellei toisin sovita, sillä haluan haastatella ja opastaa eläinten uusia omistajia rauhassa.

Koska haluamme varmistaa, että eläin pääsee hyvään kotiin, ei niitä voi tulla ostamaan suoraan Putiikista. Eläimestä tulee ensin keskustella sähköpostilla tai muiden viestimien kautta. Emme myy eläimiä ilman yhteydenottoa etukäteen.


YHTEYSTIEDOT

Ensisijainen yhteydenotto
Koska teen töitä myös muualla, kannattaa soiton sijaan ottaa yhteyttä muulla tavalla. Usein pystyn myös vastailemaan kesken muiden hommien viesteihin, joten ensisijaisesti kannattaa aina ottaa yhteyttä muulla tavalla, kuin soittamalla.

Sähköposti putiikki(at)moonwells.fi
WhatsApp
Facebook-viesti (www.facebook.com/moonwellstmi)

Puhelimitse arkisin klo 09 - 16
044-7707799
Jos emme ehdi vastaamaan töiden lomassa, lähetä tekstiviesti / Whatsapp viesti / ääniviesti.  Muussa tapauksessa ota yhteyttä uudelleen.

Pidätämme oikeuden aikataulumuutoksiin. Mikäli näihin aukioloihin tulee muutosta, päivitämme tiedon Facebook-sivullemme sekä mahdollisimman pian tänne.